Levomäen maatilamökit

Kivinen

Voit tulla kuin omalle maatilalle! Kivisen talo on 60-luvulla rakennettu maatilan asuinrakennus. Pihassa on kaikki vanhat rakennukset: sauna, aitta, puuvaja, talli ja navetta. Ympärillä on peltoa ja metsää. Tilava ”mökki” yllättää positiivisesti, suihku ja kylpyhuone on ”luxusta”. Kivinen on kodikas, siisti ja viihtyisä majapaikka perheelle, kaveri- tai työporukalle ympäri vuoden.


Makuuhuoneessa on parisänky ja jatkettava sänky, jossa voi nukkua lapsi tai aikuinen.
Pinnasänky on saatavilla vauvalle.
Olohuoneessa on 2 erillistä sänkyä ja levitettävä sohva.
Keittiössä on myös sänky. Vuodepaikka 5 hengelle, lisävuoteita 3:lle hengelle.
Tunnelmaa ja lämpöä tuovat puuhella ja kaunis varaava takka. Lisäksi mökissä on ilmalämpöpumppu ja sähköpattereita.


Pihasauna on erityisen kiitetty. Tilava vanhanajan sauna uudistettiin vuonna 2011 savusaunan tyyliin, siellä peseydytään edelleen vanhan ajan malliin vettä päälle kaataen. Saunan vieressä olevassa saunakamarissa voi yöpyä kesäaikaan 1-2 henkilöä.
Pihassa olevassa aitassa on kotimuseo, johon on kerätty vanhoja käyttöesineitä ja työkaluja. Jos olet kiinnostunut käymään siellä, tulemme avaamaan oven ja esittelemään esineistöä.

Mökin perusvarustukseen kuuluvat: Astianpesukone, astiat 6:lle hengelle, jääkaappi, mikrouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, sähkö- ja puuliesi, takka, pyykinpesukone, radio ja TV.Yhteystiedot